Vorige | Volgende

Voskuilerdijk 22 HATTEMERBROEK

Bewaar object
Deze woning is onlangs verkocht

Omschrijving

Aan de rand van bedrijventerrein 'De Voskuil' is een bouwperceel beschikbaar met bijbehorende bouwplannen voor een woon- en werklocatie.

De kavel heeft een oppervlakte van ca. 1.035 m² en biedt de mogelijkheid voor de bouw van een vrijstaande woning met vrijstaande loods. Het bouwplan is reeds vergund, waardoor er snel gestart kan worden met de bouw!

De woning is geplaatst aan de voorzijde van het perceel en beschikt over ca. 204 m² en een vliering van ca. 29 m2 en ca. 544 m3. De bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van ca. 243 m² met een nokhoogte van maar liefst 6,83 meter.

Locatie:
De Voskuil kenmerkt zich door de goede ontsluiting welke in directe verbinding staat met de Rijksweg A-28. Zoals het nu lijkt zal de afrit van de Rijksweg A28 op korte afstand worden gesitueerd van dit pand, waardoor de bereikbaarheid vanuit de wijde omgeving uitstekend is. Bedrijven in de directe omgeving zijn vooral actief in de automotive-branche. Wezep maakt onderdeel uit van de Gemeente Oldebroek en valt onder het verzorgingsgebied van de stad Zwolle welke op slechts 5 autominuten afstand is gelegen.

Oppervlakte:
De kavel heeft een oppervlak van totaal ca. 1.035 m2.
Het woonoppervlakte bedraagt 204 m2 alsmede een vliering van ca. 29 m2 en heeft een inhoud van 544 m3.
De begane grond is voorzien van een ruime entree, woonkamer en keuken in 1 grote ruimte, slaapkamer en badkamer. Op de verdiepingen bevindt zich een overloop en 3 extra slaapkamers. Boven de verdieping bevindt zich een vliering welke bereikbaar is middels een vlizotrap.

De bedrijfsruimte heeft een oppervlak van 243 m2 met een nokhoogte van maar liefst 6,83 meter.

Terrein:
Op bijbehorende terrein is ruim voldoende mogelijkheid om eigen parkeergelegenheid te creëren, siertuin en buitenterrein behorende bij het bedrijfspand.

Opleveringsniveau:
De kavel zal in de huidige staat worden opgeleverd, ontdaan van de huidige voorzieningen van de huidige eigenaar. Het bouwplan voor het bedrijfspand met bedrijfswoning is inmiddels vergund. De legeskosten voor de aanvraag van de omgevingsvergunning zijn inclusief.
Het bouwplan is aanwezig. Op verzoek zijn alle tekeningen en bijbehorende stukken van het vergunde plan opvraagbaar op ons kantoor. Uiteraard staat ook Ter Velde Den Besten graag voor u klaar voor advies en begeleiding van het bouwplan.

Bodem:
Op dit moment zijn er geen bijzonderheden bekend bij verkoper. Wel is een verkennend bodemonderzoek vereist.

Bestemming:
Op de kavel is het bestemmingsplan "Wezep Noord" van toepassing. Voor dit pand gelden de regels van artikel 5 Bedrijventerrein – 1, het bestemmingsplan is bij ons op te vragen.

Aanvaarding:
Op korte termijn over te dragen.

Koopprijs:
€ 195.000,- kosten koper inclusief legeskosten bouwplan

Goed om te weten:

In de voorschriften activiteit het bouwen van een bouwwerk stelt de gemeente nog aanvullende eisen op onder andere:
- Constructieberekeningen en tekeningen
- Verkennend bodemonderzoek
- Aansluitingen riolering
- Akoestisch gevelisolatieonderzoek
- Keuring attest inbraakwerendheid kozijnen, ramen en deuren.

Voor eventuele vragen cq inlichtingen kunt u contact opnemen met Evink & Petrovic Makelaars & Financieel Adviseurs. Telefoonnummer 038-375 97 71.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Bouwgrond
Bouwtype
N.v.t.

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
1035 m²

Indeling

Energie

Kadastrale gegevens

Gemeente
Oldebroek
Sectie
M
Perceel
7580
Oppervlakte
1035 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Voskuilerdijk 22 HATTEMERBROEK

naar Voskuilerdijk 22 HATTEMERBROEK
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object